Gnist

Medlemskortet er blitt digitalt

Nå trenger du ikke lenger huske på å ta med deg medlemskortet i Skedsmo Bluesklubb, for nå vil du alltid ha det med deg i mobilen din! Når du åpner appen Gnist, så finner du en link til medlemskortene dine på forsiden.

Skedsmo Bluesklubb sender ikke lenger ut faktura i posten annet enn til de som ikke bruker epost. Det samme gjelder oblater for 2023, de sendes bare til de som ikke bruker epost. Send eventuelt en epost til medlem@skedsmobluesklubb.no dersom du trenger hjelp med oblat, eller snakk med oss på en våre konserter.

Hva er Gnist?

Gnist er en gratis app som du kan bruke på din mobil eller PC/Mac. Tilgang får du enkelt ved å laste ned appen Gnist og benytte Vipps-login eller å opprette bruker. Husk at du må ha samme e-postadresse i Gnist som du har registrert hos Skedsmo Bluesklubb. Alle som har en epostadresse kan bruke Gnist.

I Gnist finner du faktura for medlemskontingenten (den kommer også som epost), og medlemskortet ditt. Vi kan også sende deg meldinger som haster gjennom Gnist.

Dersom du har problemer med Gnist, så er det mulig å ta kontakt med StyreWeb på kundeservice@styreweb.com. Oppgi hvem du er og at du er medlem i Skedsmo Bluesklubb.