For alle unge som har en lidenskap for å spille musikkSkedsmo Bluesklubb tilbyr unge musikere en unik mulighet til å vise seg frem på en ordentlig scene med et publikum som heier på unge talenter. Dette er mer enn bare konserter - det er sjansene til å bli sett, skape minner, utvikle seg og bli betalt for lidenskapen.

Kulturpuben på kommende datoer:

Torsdager kl 19:00

11.01 | 15.02 | 14.03

Onsdag kl 19:00

24.04


Kulturpubens scene med backline og profesjonell lydtekniker.

Solo eller band, alle kan delta.

Tilgang til gode musikere for de som trenger backing.

Betaling for avtalte konserter.

Mulighet for dere og andre til å spille på jam etter konsertene.

Konsert normalt hver 2. torsdag kveld i måneden fra 14. september 2023.

Alle musikksjangre er velkomne.

Vil du vite mer?

Vil du spille konsert eller bare delta på jam, og har spørsmål?

Send epost til ung.scene@skedsmobluesklubb.no

Bakgrunn for satsningen

Skedsmo Bluesklubb og Lillestrøm Kulturpub tar sikte på å gi unge musikere en plattform hvor de kan utvikle seg og vise frem sitt talent. Vår felles innsats tar form i et nytt initiativ kalt "Ung Scene", en serie konserter som skal avholdes hver 2. torsdag i måneden fra 14. september 2023.

Vårt samarbeid gir unge musikere tilgang til en profesjonell scene komplett med lydtekniker og full backline. Vi er åpne for alle sjangre og ønsker å tilby utstyr og kompetanse som kan hjelpe unge talenter å blomstre. Dette initiativet er et resultat av vår dype forpliktelse til å støtte ungdommen i lokalsamfunnet og gi dem muligheter innenfor musikkfeltet.

Skedsmo Bluesklubb har en historie med å fremme live musikk på frivillig basis, og vår lidenskap for musikk drives av ønsket om å støtte lokale talenter. Ved å prioritere ungdom i våre vedtekter, ønsker vi å gi dem en plattform for å utfolde seg og skape minneverdige musikalske opplevelser.

For å realisere dette prosjektet, søker vi økonomisk støtte gjennom "Ung Scene-prosjektet". Midlene vi mottar vil gå direkte til å dekke faktiske kostnader for unge musikere samt nødvendige arrangementsutgifter. Vårt mål er å bygge en solid bro mellom unge musikere og deres drømmer, samtidig som vi beriker vårt lokale kulturliv.

Last ned plakat

Plakat med informasjon til unge som har en lidenskap for å spille musikk. Klikk her for å laste ned en PDF (eller send epost til ung.scene@skedsmobluesklubb.no ) som kan skrives ut og henges på oppslagstavlen dersom du er i et miljø hvor unge musikere ferdes.

Spørsmål?

Send epost til ung.scene@skedsmobluesklubb.no