Jubileumsår!
25 år med blues!

Velkommen til en av Norges største og mest aktive bluesklubber

Kom og opplev våre gratis Eftasblues-konserter hver lørdag hele året og jevnlige kveldskonserter med kjente bluesartister. Og om sommeren er det ikke noe som kan slå opplevelsen av en utendørs Eftasblues-konsert hos vår gode samarbeidspartner Kulturpuben!

Medlemskap

Få informasjon, medlemstilbud og rimeligere billetter; meld deg inn her.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert, få Bluesnytt fra Skedsmo Bluesklubb med konsertoversikter og tilbud rett i epostkassa; meld deg på her.

Skedsmo Bluesklubb og Lillestrøm Kulturpub tar sikte på å gi unge musikere en plattform hvor de kan utvikle seg og vise frem sitt talent. Vår felles innsats tar form i et nytt initiativ kalt "Ung Scene", en serie konserter som skal avholdes hver 2. torsdag i måneden fra 14. september 2023.

Vårt samarbeid gir unge musikere tilgang til en profesjonell scene komplett med lydtekniker og full backline. Vi er åpne for alle sjangre og ønsker å tilby utstyr og kompetanse som kan hjelpe unge talenter å blomstre. Dette initiativet er et resultat av vår dype forpliktelse til å støtte ungdommen i lokalsamfunnet og gi dem muligheter innenfor musikkfeltet.

Les mer

Se vårt konsertprogram på Facebook

Klikk her for å gå til vår oversikt over konserter og arrangementer. Eller søk opp Skedsmo Bluesklubb på Facebook i Facebook-appen.

Vi legger ut alle våre konserter og arrangementer på Facebook.

Du kan også få en direkte påminnelse foran hver konsert på e-post ved å melde deg på vårt nyhetsbrev Bluesnytt fra Skedsmo Bluesklubb.

Her finner du oss

Skedsmo Bluesklubb holder normalt sine konserter hos Kulturpuben på Lillestrøm, enkelt å finne rett over gata for Lillestrøm Jernbanestasjon.

Billetter til arrangementer som ikke er gratis kan kjøpes på TicketCo.

Vil du støtte oss med din grasrotandel?

Send SMS til 60000 med teksten Grasrotandelen til 883250702.

Eller klikk her: Link til Grasrotandelen for Skedsmo Bluesklubb

Copyright © Skedsmo Bluesklubb

Web-design: Nettaktiv Geir Hareide Andersen / Google Sites